CAO continuă investițiile din fonduri proprii în rețelele de apă și canalizare din municipiul Craiova

0
65

Pe lângă lucrările care se execută în cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, Compania de Apă Oltenia continuă și investițiile din fonduri proprii în rețelele de apă și canalizare din municipiul Craiova.

Astfel, au fost finalizate lucrările de pe strada Henry Ford, unde a fost realizată o rețea nouă de canalizare pluvială cu o lungime de aproape un kilometru, și s-a înlocuit un tronson de conductă de alimentare cu apă, pe o lungime de 100 de metri (DN 400).

Compania a demarat ample lucrări și pe strada Henri Coandă, tronsonul cuprins între Calea București și intersecția cu strada Putnei, unde vor fi înlocuite atât rețeaua de canalizare menajeră, cât și racordurile.

De la începutul acestui an, din fonduri proprii s-au realizat/reabilitat, în total, aproximativ 4 kilometri de rețele de alimentare cu apă și de canalizare în zonele unde a fost necesar. Astfel, pe Aleea 2 Toamnei a fost introdusă o conductă cu diametrul de 110, pentru rețeaua de apă. Rețea de apă a fost introdusă și pe străzile Ana Aslan (pe o lungime de 200 m), Platanului (200 m), Liviu Rebreanu (520 m), Anton Pann (500 m), Drumul Ungurenilor și aleile adiacente (530 metri), strada Gârlești, până la calea ferată (560 m), Aleea 2 Gârlești, strada Industriilor din cartierul Făcăi (530 m), strada Ramuri (230 m), strada Înfrățirii (240 m) și strada Amaradia (250 m).

Investițiile din fonduri proprii vor continua și în perioada următoare.