Hunedoara: Copil de 7 ani, violat de un adolescent

0
6

Un băiat de 7 ani, din județul Hunedoara, a fost violat de un alt minor, în vârstă de 15 ani. Fapta s-a petrecut, în urmă cu câteva zile, chiar în locuința victimei. Adolescentul ar fi profitat de faptul că mama celui mic a plecat la cumpărături și l-ar fi violat. Mama micuțului a anunțat polițiștii, iar suspectul a fost reținut.
“În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 04 februarie, în timp ce minorul în vârstă de 7 ani se afla la domiciliul său, împreună cu mama sa, au fost vizitați de minorul de 15 ani, aceștia fiind prieteni. La un moment dat, mama minorului în vârstă de 7 ani s-a deplasat la un magazin din cartier pentru a face cumpărături, timp în care minorul în vârstă de 15 ani ar fi comis infracţiunea reclamată, după care l-ar fi amenințat pe minorul în vârstă de 7 ani să nu spună nimănui cele întâmplate”, a transmis IPJ Hunedoara.
În cursul zilei de ieri, minorul de 15 ani respectiv a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Petroșani, care au emis, faţă de acesta, mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile.

Citeste tot articolul pe Read More