Moment de retrospectivă al activității Centrului Județean de Aparatură Medicală (CJAM) Dolj, care în ultimii 10 ani a crescut aproape exponențial portofoliul de beneficiari.
Colaborarea cu celelalte instituții este vitală pentru dezvoltarea și extinderea ariei de activitate în ceea ce privește intervenția asupra aparaturii medicale din spitale publice și clinici private.
”Am încheiat un ciclu de 10 ani în care am adus CJAM Dolj de la câteva contracte la servicii oferite în 18 județe. Urmează o nouă provocare, să livrăm servicii în afara țării. Având în vedere proiectele transfrontaliere la nivelul administrației municipiului Craiova și la nivelul administrației județului Dolj , ei bine și Centrul Județean de Aparatură Medicală Dolj a ținut pasul cu această dezvoltare în sensul că prin aceste contacte bilaterale cu țări gen Muntenegru și aici mă refer la deplasările în Podgorica; eu zic că este momentul ca și noi să facem pasul spre exterior, să lucrăm în afară și să punem umărul la construcția de spitale noi pe partea de infrastructură, de gaz medical, de punerea în funcțiune de echipamente medicale și tot ce ține de funcționarea unui Bloc Operator sau a unei Unitate de Primiri Urgențe (UPU). Astea sunt lucrurile pe care mi le doresc să le implementez în perioada următoare împreună cu toată echipa.”, a explicat directorul CJAM Dolj Cosmin Gîdea.