ALRO, cel mai nou membru al Camerei de Comerț și Industrie România-Israel

0
71

Compania ALRO Slatina este cel mai nou membru al Camerei de Comerț și Industrie România-Israel (CCIRI), conform anunțului pe care organizația l-a făcut pe LinkedIn.„Un călduros bun venit ALRO SA, cel mai nou membru al Camerei de Comerț și Industrie România – Israel!

ALRO este unul dintre cei mai mari producători de aluminiu din Europa, cu capacități de producție impresionante. Diviziile lor acoperă spectrul de la aluminiu primar, cu echipamente și tehnologie de ultimă oră, până la aluminiu procesat, cu o capacitate semnificativă care se va extinde și mai mult. Cu accent pe inovare și creșterea capacității, ALRO se află în fruntea industriei aluminiului și suntem încântați să se alăture rețelei noastre”, este anunțul CCIRI.

Camera de Comert și Industrie România-Israel (CCIRI) este prima cameră de comerț bilaterală înființată în România, în 1990. Are drept scop promovarea relațiilor de cooperare economică dintre România și Israel, printre membrii CCIRI numărându-se firme importante, românești și israeliene.

Din 1990 și până în prezent, CCIRI a organizat numeroase misiuni economice în Israel, cu ocazia unor manifestări expoziționale internaționale precum: TECHNOLOGY, AGRITECH, MODERN LIVING, SECURITY etc. Cooperarea este axată pe sectoare cum sunt agricultura, industria alimentară, electronica, echipament medical, high-tech etc. Forumuri anuale de afaceri au fost organizate, pe de altă parte, alternativ la București și Tel Aviv, în colaborare cu Israel Export Institute.

Sursa: euroolteniainfo.com

Citeste tot articolul pe Read More