Se deschide Târgul de Crăciun din Craiova

0
69

td_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpt

Târgul de Crăciun din Craiova îşi va deschide porţile vineri, 17 noiembrie, și va fi deschis până pe 2 ianuarie 2024. Tema principală din acest an este croită în jurul poveștii Crăiasa Zăpezii.

Târgul îi va întâmpina pe vizitatori cu un brad uriaș, patinoar, personaje de poveste, căsuțe spectaculoase și cele mai frumoase luminiţe de Crăciun din Europa. Tot cu această ocazie, în Piața Mihai Viteazul a fost montată cea mai mare roată din țară.
Totodată, peste 70 de comercianți din Craiova şi din toată țara vor fi prezenți la târgul din acest an cu mâncare tradițională, brânzeturi, vin fiert, cozonaci, gogoși, turtă dulce, decorațiuni și globuri.

„ Anul acesta va fi un târg de poveste, avem foarte multe noutăți pentru fiecare zonă a târgului, cu elemente, culori și figurine diferite – pe tematica din piața respectivă. Tot la Craiova a fost montată cea mai mare roată care poate fi văzută anul acesta în România. Are 40 de metri înălțime, 200 de mii de leduri, o capacitate de 140 de persoane și vine direct din Olanda. Așa că invităm pe toată lumea vineri, 17 noiembrie, ora 18.30, să vină la Craiova şi să aprindem împreună cele două milioane de luminiţe de la unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei.

td_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpt

Citeste tot articolul pe Read More