Cadourile pentru copiii și adulții din centrele DGASPC Olt vin în acest an de la ALRO

0
71

td_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpt

Copiii și adulții asistați în centrele Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului (DGASPC) Olt vor primi și în acest an cadouri de la Moș Crăciun, chiar dacă ordonanța care a impus limitarea cheltuielilor pe final de an nu a mai permis Consiliului Județean Olt să angajeze astfel de cheltuieli.

Societatea ALRO s-a angajat să sprijine DGASPC Olt pentru oferirea de daruri de Sărbători, virând, de altfel, 50.000 lei în contul CJ Olt. Bugetul județului a fost rectificat în ședința extraordinară organizată la sfârșitul săptămânii trecute.

„În data de 8.12.2023, S.C. ALRO S.A. a virat în contul de venituri al bugetului local al Județului Olt suma de 50 mii lei, în vederea oferirii de daruri de Crăciun copiilor din centrele de plasament, persoanelor adulte, vârstnice și cu handicap asistate în centrele de îngrijire și asistență socială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Drepturilor Copilului Olt, conform Contractului de sponsorizare înregistrat la Consiliul Judetean Olt sub nr. 14255/05.12.2023”, se menționează în motivarea proiectului de hotărâre privind rectificarea bugetului CJ Olt.

Oferirea de daruri de Crăciun, devenită tradiție în administrația locală, i-a pus la grea încercare în acest an pe edili, ordonanța care impune economii pe final de an obligându-i să caute sponsori. Cei mai mulți au și reușit, colindătorii putând fi în continuare primiți după datină, iar pachetele pentru copii fiind și acestea comandate.

Sursa: euroolteniainfo.com

td_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpt

Citeste tot articolul pe Read More