Parcul Aluniș din Severin va fi modernizat cu fonduri europene

0
70

td_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpt

Parcul Aluniș din Drobeta-Turnu Severin urmează să intre într-un amplu proces de reabilitare și modernizare. Prin reamenajarea spațiului actual, în suprafață de peste 5 hectare se vor crea două zone distincte pentru petrecerea timpului liber.

Una va fi dedicată activităților sportive și culturale și va include mini terenuri de baschet și tenis, o zonă de gimnastică în aer liber, precum și o scenă modernă în interiorul fostului bazin, oferind un spațiu multifuncțional pentru evenimente și spectacole.

Cea de-a doua zonă va include o pădure urbană, unde va exista o pistă de biciclete, un loc de joacă special amenajat pentru cei mici, spații de picnic, și spații cu terase panoramice. Aceste facilități vor crea un mediu prietenos, cu multiple opțiuni de recreere pentru toate categoriile de vârstă.

„Transformarea Parcului Aluniș reprezintă nu doar o investiție în spații verzi, ci și în calitatea vieții pentru comunitatea noastră. Ne vom bucura aici de spații dedicate sportului, activităților culturale, va fi un loc de petrecere a timpului liber, destinat tuturor categoriilor de vârstă. Vom avea un spațiu generos pentru picnic, un loc de joacă modern, piste pentru biciclete și aparate de gimnastică în aer liber,” a transmis Marius Screciu, părimarul orașului Drobeta-Turnu Severin.
Întreaga investiție se va realiza cu fonduri europene în valoare de peste 7 milioane de euro.

td_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpt

Citeste tot articolul pe Read More