Acțiune de amploare a polițiștilor din Olt, pe raza orașului Scornicești. Este vizat un renumit clan de interlopi!

0
40

Acțiune de amploare a polițiștilor din județul Olt, defășurată pe raza orașului Scornicești. Potrivit surselor Euro24, este vizat un renumit clan de interlopi.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt, în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Olt, desfășoară în aceste momente o acțiune de amploare pe raza orașului Scornicești, informează IPJ Olt. Obiectivul principal al intervenției este menținerea ordinii și siguranței publice în zonă, mai anunță polițiștii.

Acțiune de amploare a polițiștilor din Olt. Potrivit surselor Euro24, este vizat un renumit clan de interlopi: clanul Brătianu din Drăgășani. La acțiune participă polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră și investigații criminale, alături de jandarmii I.J.J. Olt. Operațiunea are ca scop prevenirea oricăror fapte ilegale, controlul traficului rutier și combaterea oricăror comportamente antisociale care ar putea apărea.

„Forțele de ordine sunt pregătite să intervină rapid în cazul oricăror incidente și să asigure respectarea legii pe toată durata acțiunii. Inspectoratul rămâne angajat în asigurarea unui mediu sigur și în menținerea ordinii publice în județul Olt, prin acțiuni eficiente și proactive“, a mai anunțat IPJ Olt.