Vimetco Extrusion doneaza un Sistem motor CD8 pentru sectia de chirurgie plastica a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina

0
38

Vimetco Extrusion, producator de profile extrudate din aluminiu pentru sectorul constructiilor, solar, auto, transport si aplicatii industriale, continua sa contribuie activ la dezvoltarea unei comunitati sanatoase si robuste.

Aceasta donatie face parte din angajamentul Vimetco Extrusion pentru responsabilitate sociala si sprijinul comunitatii.

Echipamentul in valoare de 79,749.60 ron a fost instalat in sectia de chirurgie plastica a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina in luna Septembrie 2024.

Sistemul motor CD8 va dubla capacitatea de efectuare a intervențiilor chirurgicale în cadrul secției Chirurgie Plastică unde medicii se folosesc de un aparat achiziționat cu aproximativ patru ani în urmă.

“În Vimetco Extrusion credem că angajații noștri sunt cel mai mare atu al nostru și, alături de Spitalul Județean de Urgenta Slatina, facem o declarație de parteneriat și sprijin continuu pentru a oferi îngrijiri medicale de top.
Așteptăm cu nerăbdare să asistăm la rezultatul pozitiv și la beneficiile pe care le va aduce și pentru comunitatea mai largă” a declarat Directorul General al companiei, Dl.Igor Higer.

Adresabilitatea a crescut în ultimii ani, impunându-se achiziționarea celui de-al doilea motor chirurgical cu accesoriile aferente.
Medicii nu vor mai fi nevoiți, astfel, să temporizeze anumite cazuri iar pacienții vor ajunge mult mai repede în sala de operație.

Avantajul esențial al folosirii acestui aparat și al accesoriilor aferente, spune directorul medical al SJU Slatina, medic chirurgie plastică Florin Popa, este reducerea timpului de recuperare în cazul fracturilor de oase mici.

„Este un aparat performant și la acest moment cel mai mare beneficiu este că putem să facem tot tipul de intervenții cu el pentru a reintroduce pacientul în câmpul muncii cât mai rapid. Poți să-i dai drumul la mișcare la două săptămâni și-l reintegrezi în muncă undeva la o lună și jumătate, adică cel puțin la jumătate timp de recuperare”, a precizat medicul Florin Popa.

Pentru mai multe informații despre Vimetco Extrusion și inițiativele sale comunitare, vă rugăm să vizitați site-ul official al companiei www.vimetcoextrusion.com”