Marius Screciu a depus jurământul pentru un nou mandat de primar al Severinului: obiective pentru 2024-2028

0
36

Astăzi, la Judecătoria Drobeta-Turnu Severin, Marius Screciu a depus jurământul pentru un nou mandat de primar. La eveniment au fost prezenți prefectul județului Mehedinți, Alin Isuf, dar și senatorul Liviu Mazilu.

Marius Screciu a mulțumit locuitorilor Severinului pentru încrederea acordată și a subliniat determinarea de a continua munca începută în 2016.

„Le mulțumesc severinenilor pentru încrederea acordată și îi asigur că voi continua munca începută în 2016, ducând la bun sfârșit proiectele atât de necesare orașului nostru”, a declarat primarul orașului Drobeta-Turnu Severin.

Printre principalele obiective ale mandatului său se numără modernizarea infrastructurii urbane și extinderea utilităților, măsuri menite să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor.

Modernizarea parcurilor centrale, extinderea rețelelor de apă, canalizare, gaze și curent electric pe străzile nou înființate sunt doar câteva dintre prioritățile noului mandat.

„Îl felicit pe domnul primar pentru rezultatul care a câștigat acest nou mandat, îi urez succes atât lui cât și Consiliului Local și majorității care se va contura în Consiliul Local. Rolul parlamentarilor de Mehedinți, este și acela de a garanta că noi, toți ceilalți, îl vom susține pe primarul Marius Screciu în tot ceea ce a promis și intenționează să întreprindă pentru cetățenii din Municipiul Drobeta-Turnu Severin. Nu în ultimul rând, îi felicit pe toți severinenii că au un asemenea primar,” a precizat senatorul PSD Liviu Mazilu.

De asemenea, Screciu și-a propus să pună în valoare patrimoniul cultural și sportiv al orașului prin renovarea Cinematografului „Porțile de Fier” și modernizarea Stadionului Angelescu.

Totodată, un accent deosebit va fi pus pe sistemul educațional, prin modernizarea Colegiilor „Gheorghe Țițeica” și „Ștefan Odobleja”, dar și prin continuarea investițiilor în grădinițe și școli gimnaziale.

O altă inițiativă majoră vizează protecția mediului și sustenabilitatea, prin construirea unui parc fotovoltaic care să contribuie la asigurarea energiei verzi pentru comunitate.

În același timp, tinerii din Severin vor beneficia de noi locuințe, prin construirea de blocuri de locuințe dedicate acestora.

„Vă asigur de buna mea credință și de angajamentul meu de a duce aceste proiecte la bun sfârșit!”, a mai adăugat primarul.