Accident la Cariera Roșia! Patru mineri au ajuns la spital

0
52

td_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpt

O autoutilitară care transporta mineri a intra într-o bandă transportoare. Accidentul s-a produs, în această dimineață, la Cariera Roșia din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Patru persoane au ajuns la spital.

Din cauza ceții foarte densă, conducătorul unui vehicul ce efectua transportul salariaților, a părăsit partea carosabilă și a intrat în plin într-un utilaj. În urma impactului, șoferul a rămas încarcerat. În vehicul se aflau șase persoane. La fața locului, au intervenit pompierii cu o autospecială și o ambulanță.

Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj

https://radioaccent.ro/wp-content/uploads/2024/01/vox-chisim.mp3

Potrivit IPJ Gorj, autoutilitara a fost condusă de un bărbat de 52 de ani, din comuna Borăscu. Acesta și alte trei persoane, pasagere în vehicul, au fost rănite. Victimele au fost transportate la unități medicale din Rovinari și Târgu-Jiu în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit un dosar penal. La locul accidentului au mers și inspectorii ITM pentru a face cercetări.

Ioana Nanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj
https://radioaccent.ro/wp-content/uploads/2024/01/vox-nanu-PING.mp3

Accidentul de la Roșia are loc la aproximativ un an de la tragedia care a avut loc la Cariera Jilț-Sud. Atunci, trei oameni și-au pierdut viața după ce mașina care îi ducea la carieră s-a răsturnat și a căzut de pe un pod.

td_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpt

Citeste tot articolul pe Read More