Au fost finalizate lucrările de asfaltare a giratoriului de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”

0
38

Au fost finalizate lucrările de asfaltate din intersecția din sensul giratoriu din proximitatea Colegiul National „Tudor Vladimirescu”. Lucrarea a fost executată de societatea Edilitara.
„Suntem conștienți că această lucrare a cauzat disconfort multor participanți la trafic, dar odată cu finalizarea lucrării, credem că această perioadă de disconfort a meritat. Pentru unii dintre cetățeni, această lucrare a însemnat doar înlocuirea stratului de asfalt, ceea ce ar fi părut o operațiune simplă, omițând reviziile coloanelor / vanelor, aflate sub sensul giratoriu! Pe parcursul refacerii obiectivului, s-a lucrat atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Operațiunile majore desfășurate în această perioadă sunt următoarele:
Frezat 8-10 cm – aprox. 2300 mp;
Refacere strat suport – 250 mp;
Reparat traversări infotrafic;
Așternere binder – 200 tone;
Înlocuire capace și reparare cămine tehnice aflate sub carosabil ( de suprafata mare ) – 2 buc;
Ridicare la cotă capace de canalizare – 14 buc;
Piconare plăci vechi capace canal – 14 buc;
Reparare, înlocuire și ridicare la cotă geigere apă pluvială -6 buc;
Ridicare la cotă răsuflător ( GN) gaze și vane – 7 buc;
Așternere strat final MASF cu aplicare geogrilă – aprox. 250 tone MASF;

Mulțumim pentru înțelegere tuturor cetățenilor și participanților la trafic, iar începând de astăzi vom beneficia de această lucrare cu toții, inclusiv cei care au minimalizat seriozitatea și complexitatea lucrării, din nepricepere, sau din răutate!”, au transmis reprezentanții Edilitara.

Citeste tot articolul pe Read More