Bal caritabil organizat de CNTV

0
38

td_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpt

Bal caritabil organizat de Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu. Evenimentul a avut loc luni, 18 decembrie, la Sala Polivalentă din municipiu.
Balul Caritabil al Bobocilor Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” a fost organizat de Asociația Creativă Multilingua cu voluntari ai colegiului și elevi participanți la balul de acum patru ani. Bobocii Colegiului și elevii organizatori din clasa a XII-a, alături de profesori și invitați, au pus spectacolul în slujba Binelui și Frumosului. În urma spectacolului, au fost ajutați semeni aflați în nevoie. Încasările evenimentului s-au dus către trei cazuri. De asemenea, în Sala Sporturilor au fost amplasate urne pentru donații.
În primul caz este vorba despre un bebeluș, născut prematur cu tetrapareză spastică, o afecțiune dură, ce îi afectează membrele, ce a trecut prin numeroase operații și tratamente.
Un alt băiețel de 9 ani, care s-a confruntat și el cu provocările tetraparezei spastice, a fost cel de-al doilea caz ce a beneficiat de generozitatea celor prezenți la bal. Acesta a îndurat nu una, ci două operații și are nevoie de îngrijire continuă.
O familie din Runcu, ce are patru copii, dintre care unul cu autism și, de asemenea, nu are curent electric, a avut parte de ajutor. Aceștia au primit în dar un generator electric.

td_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpt

Citeste tot articolul pe Read More