Investiție de 5 milioane de euro, inaugurată la Baia de Fier

0
32

td_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpt

A fost finalizată cea mai amplă investiție din județul Gorj. Este vorba despre un proiect de dezvoltare a infrastructurii turistice din comuna Baia de Fier. Investiția se ridică la 5 milioane de euro, fonduri europene.

Mai exact, în zona Peșterii Muierilor a fost realizat un traseu pentru cicloturism cu diferite grade de dificultate și amenajată o zonă de agrement cu un spațiu de recreere, alei pietonale, loc de joacă, pistă pumptrack, bordeie pentru meșterii populari și o scenă pentru organizarea unor evenimente de amploare.

Dumitru Turbăceanu, primar comuna Baia de Fier
https://radioaccent.ro/wp-content/uploads/2023/12/vox-1-turbaceanu.mp3

Lucrările s-au derulat în cadrul Proiectului „Dezvoltarea infrastructurii turistice și de agrement în stațiunea Baia de Fier, Județul Gorj”, prin care comuna a obținut o finanțare europeană de aproximativ 22 de milioane de lei.

Manuela Bogdan, manager de proiect
https://radioaccent.ro/wp-content/uploads/2023/12/vox-2-bogdan-PING.mp3

În cadrul evenimentului, elevii de la Liceul de Arte din Târgu-Jiu au cântat colinde în Peștera Muierilor. Momentul a fost unul inedit.

td_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpt

Citeste tot articolul pe Read More