Miting la Târgu Jiu împotriva Legii Austerității

0
42

td_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpt

Miting împotriva Legii Austerității, duminică, în Piața Prefecturii din municipiul Târgu Jiu. Protestul a fost inițiat de SOS Gorj, în colaborare cu PRR Gorj, filială coordonată de Miroiu Dumitru.

În jur de 160 de persoane au fost prezente, ieri, în piață. Au participat și reprezentanți ai PRR din Hunedoara, Alba și Dolj.

“Este primul semn mai serios când românii au arătat că se pot uni în jurul drapelului și, totodată, un semn îngrijorător pentru PSD, PNL, USR și alte partide care privesc România ca pe o pradă. Este primul semn că românii încep să se trezească „din somnul cel de moarte în care-l adânciră barbarii de tirani”, după cum o spune însuși Imnul național. Este semn că a venit vremea „croirii altor soarte”, una în care românul să stea drept, vertical, în corul popoarelor unei planete tot mai învrăjbită și mai împinsă spre sinucidere de către forțe obscure, manipulatoare, malefice și omniprezente. Partidul Români pentru România va fi întotdeauna alături de oricare forțe politice, sindicale sau de altă natură care vor pune în prim-plan interesul național românesc și care vor demonstra că doar acest lucru le mână în lupta lor”, a transmis președintele PRR Gorj, Dumitru Miroiu.

td_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpt

Citeste tot articolul pe Read More