Morega, protest alături de reprezentanții SOS

0
32

Președintele SOS Gorj, Ion Fugaru, anunță că va ieși în stradă pentru a protesta față de Ordonanța austerității. Fugaru spune că vor participa cel puțin 1.000 de persoane. Manifestanților li se va alătura și Dan Ilie Morega, președintele Alianței Oamenilor de Stiință, Întreprinzătorilor, Tinerilor și Pensionarilor.

Acţiunea de protest contra măsurilor de austeritate va avea loc la Târgu Jiu, duminică, 12 noiembrie, începând cu orele 11.00, în Piața Prefecturii. Principalele măsuri care intră în vigoare la 1 noiembrie îi vizează, printre alții, pe IT-iști, care vor plăti impozit 10% pe venit pentru suma ce depășește salariul de 10.000 lei brut sau pe angajații din construcții, agricultură și industria alimentară ce nu mai sunt scutiți de contribuție la sănătate și de contribuția asigurătorie pentru muncă. O altă măsură ce va fi aplicată din 11 noiembrie se referă la limitarea plăților cash.

Ion Fugaru, președintele SOS Gorj

https://radioaccent.ro/wp-content/uploads/2023/11/vox-fugaru.mp3

La protest va fi prezent și președintele Alianței Oamenilor de Stiință, Întreprinzătorilor, Tinerilor și Pensionarilor. Morega se declară un susținător al partidului SOS.

Dan Ilie Morega, președintele Alianței Oamenilor de Stiință, Întreprinzătorilor, Tinerilor și Pensionarilor
https://radioaccent.ro/wp-content/uploads/2023/11/vox-morega-PING.mp3

Citeste tot articolul pe Read More