OLT: Președintele PSD Olt le cere liberalilor retragerea

0
32

td_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpt

Președintele PSD Olt Marius Oprescu, întrebat, vineri, 8 decembrie 2023, cum răspunde anunțului președintelui PNL Olt cu privire la discuțiile pe care cel din urmă le poartă cu liderii partidelor de Dreapta pentru a forma o alianță, a criticat dur declarațiile liberalului. Oprescu le-a recomandat liberalilor să se dedice cu adevărat politicilor de Opoziție și să se retragă din funcțiile pe care le ocupă ca urmare a protocolului de alianță.

„Dacă tot trec în Opoziție, cred că ar trebui să-și dea demisia din funcțiile publice pe care le ocupă, toți. Adică, ei vor să se creadă în Opoziție, în condițiile în care dețin în județul Olt jumătate din funcțiile politice și administrative. Cred că ar trebui să-și dea demisia din ele și să se apuce serios de Opoziție, ceea ce fac ei în momentul de față este jenant, nu este nicio Opoziție. Neputința se transformă în ură față de partenerii lor de guvernare și am înțeles că s-au apucat de plângeri penale, doar asta pot să facă. Sunt jenanți, nu vreau să discut despre asta”, a declarat Oprescu, la finalul ședinței de Consiliu Județean.

Declarațiile au fost făcute în contextul în care, joi, 7 decembrie, președintele interimar al PNL Olt Gigel Știrbu a anunțat că își dorește ca organizația „să redevină ceea ce a fost odată, și anume un etalon al luptei pentru dezvoltarea acestui județ și al luptei împotriva celor care de 34 ani au adus județul într-o situație în care se bate cu alte câteva județe din România ca cel mai sărac județ al României”.

td_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpt

Citeste tot articolul pe Read More