Tronsonul 1 al DEx12 Craiova – Pitești. Se lucrează la structuri și terasamente

0
37

td_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpt

La tronsonul 1 al Drumului Expres (DEx12) Craiova – Pitești se lucrează în prezent la structuri și terasamente, conform DRDP Craiova.

Direcția a postat pe Facebook mai multe imagini cu lucrările care se execută pe tronsonul 1, unde antreprenorul s-a mobilizat la kilometrul 0, la nodul cu Centura Craiova Nord.

„Pe tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova – Pitești se lucrează la structuri, terasamente și aprovizionare materiale. La structuri, antreprenorul s-a mobilizat la km 0, nod cu centura de nord, iar la încă două structuri de pe traseu, acesta deschide noi puncte de lucru o dată cu livrarea armăturii necesare. La terasamente se lucrează, în zonele accesibile, la decopertare și îmbunătățire strat de fundare, fiind demarată și execuția sectorului experimental de balast stabilizat. În paralel se face aprovizionarea în șantier cu agregatele ce urmează să fie puse în operă“, a anunțat DRDP Craiova.

Lucrările la tronsonul 1 al DEx12 Craiova – Pitești au demarat la jumătatea lunii octombrie, noul constructor, Asocierea Ozaltin – Strade Bauunternehmung – Visio Construction Works, având la dispoziție 18 luni să finalizeze cei 17,7 km din județul Dolj. Valoarea de atribuire a contractului a fost de 439,2 milioane lei fără TVA, iar garanția lucrărilor va fi de 10 ani. În momentul reluării lucrărilor, gradul de execuție lăsat „moștenire“ de precedentul constructor era de 57%.

td_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpttd_module_19_content_excerpt

Citeste tot articolul pe Read More