FESTIVALUL PRIMĂVERII din FILIAȘI, invitație la distracție în acest week-end

0
215

Cea de-a doua ediție a Festivalului Primăverii din Filiași –care se va desfășura în perioada 17-19 mai- este dedicată artistului Constantin Enceanu, care sărbătorește 35 de ani de activitate artistică.

În acest week-end vor urca pe scenă nume grele ale muzicii din România pentru a vă bucura cu melodiile lor și pentru a face o atmosferă incendiară.

Printre cei care vor evolua vineri 17 mai în fața dumneavoastră se numără Constantin Enceanu, Cristian Bănățeanu, Marius Măgureanu, Liliana Popa, Niculina Stoican și Ansamblul Folcloric ”Maria Tănase” din Craiova.

În week-end, pe 18 și 19 mai, vor urca pe scenă și vor fi responsabili cu entertainmentul Anna Lesko, Yny Sebi, Livia Celea Streață, Cătălina Munteanu, Loredana Șotea, Nelu Bițână și Valentin Andrei, alături de toți ceilalți artiști care vor lua parte la această sărbătoare a primăverii din orașul Filiași.

Primăria orașului Filiași vă invită, cu mic, cu mare, să luați parte cu toții în acest week-end la Festivalul Primăverii pentru a vă bucura de muzica bună și de artiștii care vor urca pe scenă, dar și să savurați din produsele comercianților celor care vor participa la acest eveniment de zile mari cu produse care mai de care mai gustoase.