Pedală în Bănie pregătește tura de recunoaștere a traseului MTB 21 km, cu plecare de la locul preferat al craiovenilor, Promenada Craiova

0
111

Iubitorii de MTB sunt invitați duminică, 19 mai, la zona dedicată Pedală în Bănie din parcarea Promenada Craiova, pe Calea Severinului, nr. 61, care marchează locul de start al turei scurte de MTB (21 km).

Ce este Pedală în Bănie?
Pedală în Bănie, powered by Ride Shop a luat naștere din pură pasiune pentru mișcare în natură, în anul 2018, fiind inițial un eveniment sportiv dedicat exclusiv mountain bike-ului.
Ușor, ușor, evenimentul a răspuns și apetitului alergătorilor din Oltenia și nu numai, și a inclus și curse de alergare, dar și pe cele pentru familii, și categoria E-bike.

Pedală în Bănie este primul eveniment sportiv cu tradiție, organizat în județul Dolj, care generează negreșit un impact pozitiv în comunitate, adunând tot mai mulți iubitori de sport în natură.
Cu trasee provocatoare, atât pe câmpie, cât și în pădure și diferențe de nivel, evenimentul va avea loc anul acesta pe 15 și 16 iunie, în poiană, la Palilula.
Sportivii amatori și profesioniști sau simpli entuziaști de MTB și alergare se pot înscrie la concurs, accesând următorul link: https://shorturl.at/sSWX8

Dar până la zilele de concurs, iubitorii de MTB sunt așteptați duminică, 19 mai, la tura de recunoaștere Pedală în Bănie
Tot ceea ce au nevoie pentru a partipa este o bicicletă și echipamentul de protecție. Întrucât se pleacă din Craiova, participanții trebuie să aibă peste 14 ani, însoțiți.

Locul de întâlnire este Promenada Craiova, în zona dedicată Pedală în Bănie, situată în fața cafenelelor Ponton și Julius Meinl, intrarea principală.

Traseul va cuprinde în total 25 km reprezentând distanța de la Promenada Craiova la Palilula și cei 21 de km MTB ai traseului scurt. Startul pentru tura de recunoaștere va fi de la ora 11:00, iar participanții sunt rugați să ajungă cu minim o jumătate de oră înainte.

Înscrierile la tura de recunoaștere din 19 mai 2024 se fac prin intermediul paginilor de Facebook și Instagram Pedală în Bănie, acolo unde vor fi comunicate toate informațiile necesare.
Doza de energie și voie bună e garantată, iar sportul în natură va fi la loc de cinste!